Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.11.2005, 23:22   #17
Arepo
Guru

Data rejestracji: 01.10.2004
Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Osama ibn Laden
przeglądałem, i owszem, z tym, że troszkę trzeba się jednak pobawić
pewnie i Nero Wave Editorem by się coś tam dało zrobić
problem polega na tym, jak nagrać taką płytę z mp3 bez długiego ślęczenia nad obróbką i raczej nie ma takiej możliwości
Tak naprawdę tylko pozornie jest to trudna i pracochłonna sprawa. Po wgraniu ścieżek do Adobe-a za pomącą ***8222;Open Append ...***8221; i zmianie typu markerów na Track pozostaje jedynie naprawa przerw między ścieżkami. Sprowadza się to zazwyczaj do wycięcia kawałka ciszy lub usunięcia pojedynczego piku, co trwa moment. Uwierz mi, robiłem to wiele razy i w 99% czas potrzebny na przygotowanie płytki nie przekracza 10 minut. Za to efekt jest zawsze taki jakiego oczekujesz.

Pomyśl ile czasu stracisz na sprawdzenie wszystkich ***8222;wspaniałych***8221; metod w programach, które i tak w wielu przypadkach nie mają szans powodzenia. Naprawdę warto poświęcić te kilka minut i nauczyć się czegoś, co po prostu działa zawsze. Nie mówię już o satysfakcji z panowania nad tym co robisz .

Chyba, że należysz do osób lubiących rosyjską ruletkę, wtedy życzę miłych testów .

Pozdrawiam