Dyskusja: liczba postów
Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.09.2002, 23:16   #25
oldgringo
old Member

Data rejestracji: 31.01.2002
oldgringo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
/\aster napisa***322;(a)

Ja nie psuje atmosfery. Jezeli tak uwazasz to trudno, jest na forum od niedawna I CO Z TEGO. A co do czepiania sie to wy(nie wszyscy) sie wszystkich czepiacie i nabijacie sobie posty odpowiedziam typu SZUKAJ, powtarzacie sie typu wlacz DMA i sie pytacie o ASPI. Nie mam do was pretesji ALE taki weron gada mi ze sie chce wykazac, staz na forum jest wazny ale nie tyle co umiejetnosci (ja ich nie mam na tyle zeby sie chwalic) bo ktos poprostu tutaj nigdy nie zagladal bo nie bylo potrzeby i pewnego dnia stwierdzil czemu nie. Jak ci nie pasuje tutaj moja osoba to trudno masz pecha, nie czytaj moich postow i mnie zignoroj. A co do moich postow to sorry ze sie z wami nie zgadzam i nie przytakuje tak jak niektorzy ja wyrazam swoje zdanie o danym temacie a nie tylko przytakuje tak jak to robia niektorzy. Nie moja wina, ze nie uwarzam tak jak reszta we wszystkich postach.
Pewnie teraz mi powiesz ze mam 16 lat i niewiem co gadam. To prawda moze nie wiem za duzo ale w jak na moj wiek uwazam ze wiem bardzo duzo.
Stary wyluzuj. Z tego co zrozumiałem ,to Weron miał na myśli autora tego posta a nie ciebie.Chyba robisz się trochę przewrażliwiony.