Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.09.2002, 11:08   #11
bgn
`

Data rejestracji: 10.08.2001
bgn niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
DJ_LukBoj napisa***322;(a)
Gdy nagram Audio prędkością x4 dzwięk mi się wydaje jakiś dziwny więc zrezygnowałem z nagrywania x4 iteraz nagrywam x12 przy nagrywarce x16

A jeśli chodzi o te połowy max. prędkości nagrywarki to słyszałem że najlepjej skorzystać z takiej opcji przy jakiś lipnych płytach !!!
Na przykład lipną płyte nagrywając na x12 lub x16 zawsze mi wędrowała do kosza a gdy zacząłem ją nagrywać x8 (czyli połowa max. prędkości nagrywarki) to płyta nagrała się bez problemu zarówno Audio jak i dane !!!

POZDRAWIAM
__________________________________________________ _

Let The Rhythm Takes Control
to masz problem z tranmisja danych w swoim komputerze, a pytanie bylo inne.
I na to pytanie 100% odpowiedzi nie ma - wraca jak bumerang mniej wiecej co pol roku. Wlasciwie wszyscy maja racje - bo nie ma zadnych obiektywnie udwodnionych przeslanek, ze okreslona predkosc jest optymalna. Nie zdarzylo mi sie, aby dobry projekt po wypaleniu trzeszczal z wyjatkiem czerwonego BASF-a, a odkad nagrywam muze w Feurio, gdzie nastepuje automatyczna kalibracja lasera nigdy mi nic nie trzeszczalo - a muzy nagrywam sporo. i chociaz robie to x8 to tylko dlatego ,ze sie przyzwyczailem, jak mi sie spieszy to wale x16 bo tyle moze moja nagrywarka i tez jest dobrze
bgn jest offline