Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.11.2005, 16:01   #1
Salem
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 08.10.2004
Salem zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
DVD Rebuilder + CCE 2.5 problem z uruchomieniem

Jak dotychczas do kompresji materiału DVD używałem IC, czasmi Shrink'a. Niestety podczas kompresji DVD w IC jak i w innych programach tego typu efekt wyszedł niezadawalający. Czytając już kiedyś o możliwościach DVD Rebuilder'a + CCE postanowiłem z tego duetu skorzystać. Wcześniej nie próbowałem, bo jak widamo trzeba poświęcić trochę więcej czasu niż w przypadu wyżej wspomnianego IC. Zabrałem się za czytanie artykułów z różnych stron www,także z tego serwisu, przeglądałem też tematy na forum związane z problemami z DVD RB. Choć trochę one mnie nakierowały lecz dalej nie mogę sobie poradzić. Uparłem się, bo bardzo zależy mi na dobrej jakości. Tyle tytułem wstępu, może teraz zobrazuje w czy tkwi problem, przedstawiająć go na screenach. Głównie chodzi oto, że nie uruchamia mi się CCE obwieszczająć to komunikatem.
Może dodam jeszcze, że posiadam DVD RB 0.96 i CCE 2.5 full version.

Moje ustawienia na załączonych screenach.
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
DVD Rebuilder + CCE 2.5 problem z uruchomieniem-01.-ustawienia-poczatkowe.jpg   DVD Rebuilder + CCE 2.5 problem z uruchomieniem-04.-ustawienia-setup.jpg   DVD Rebuilder + CCE 2.5 problem z uruchomieniem-05.-komunikat-bledu.jpg  
Dołączone obrazki
DVD Rebuilder + CCE 2.5 problem z uruchomieniem-02.-ustawienia-mode.jpg DVD Rebuilder + CCE 2.5 problem z uruchomieniem-03.-ustawienia-options.jpg 
Salem jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online