Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.11.2005, 18:14   #2
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Ronaldinho
Mam zamiar zakupić sobie większą ilośc płyt DVD+R X8 Verbatim Advanced Azo ze sklepu http://www.cdrspeed.pl/.

W związku z tym mam 2 pytania:

Jeśli zamawialiście sobie płytki z tego sklepu, to jakie macie opinie na temat plytek, realizacji zamówienia itd. ?

Czy ktoś trafił już na DVD+R X8 Verbatim Advanced Azo - CMC Magnetics z tego sklepu ?

pozdrawiam
było już z Twojej strony podobne pytanie.

Dostałeś odpowiedź od @pawelblu a wiem na 100%, że wiedział co mówi.

więc nie rozumiem pytania

sklepy też nie wiedzą do końca co dostaną....

taka rzeczywistość...................................
ed hunter jest offline