Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.09.2002, 14:12   #15
Laser
Guru
Zlotowicz

Data rejestracji: 02.01.2002
Laser zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Ormianin napisa***322;(a)

Odwiedzilem zachodnie listy dyskusyjne... poszukalem po tematycznych portalach, okazuje sie wielu ma ten problem z monitorami z serii SyncMaster oraz wszystkie DF, podobno samsung obecnie stosuje juz inne powloki antyodbalskowe, szczegolnie w tych krotkich kineskopach... na zachodzie sprzet samsunga okresla sie mianem "masowka" jak sie zepsuje wyrzuca sie i kupuje nastepny... tam moze ich stac, lecz mnie nie, moj SM 753 DF ma juz 2 lata, elektronicznie spisuje sie dobrze, lecz ta warstwa zmienila wszystko...

a tak na marginesie wyczyscilem cala ta warstwe... Laser miales racje obraz jest kiepski, malo konstrastowy, oraz jakis nieostry, stracil na walorach... kineskop elektryzuje sie strasznie jak w starych telewizorach, coz, przynajmniej nie mam tej pozdzieranej powierzchni, zastanawiam sie czy nalozenie filtra polepszy obraz... ale z drugiej strony filtr na 17 calowy monitor tez jest wydatek... uwazajcie ludzie jak myjecie i czym myjecie wasze ukochane ekrany!

pozdrawiam

Witam !

Aha czyli nie tylko ja mam tego problema !

A co do kupna filtra - dobry kosztuje tyle co 1/3 monitora więc moim zdaniem sie nie opłaca !

Ale to wszystko zależy od kasy !
Laser jest offline   Odpowiedz cytując ten post