Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.11.2005, 23:06   #11
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez woitas
EDIT: Tutaj napisałem, co o tym wszystkim myślę. Jednak po namyśle to skasowałem.

edit dla ubogich: skoro musiałem usuwać WSZYSTKIE cookie's związane z forum cdrinfo.pl to chyba coś w tym jest, no nie
więc proszę nie wyjeżdżać do mnie z takimi tekstami.
woitas, proszę Cię, daruj sobie takie teksty. Skasowałeś to, co napisałeś poprzednio, ale i tak to dostałem i wszyscy, którzy subskrybują tę dyskusję. Pozwolisz więc, że się odniosę do tego, co nam zarzucasz:

Cytat:
Napisany przez woitas
skoro nie tylko ja mam ten problem, to chyba coś tutaj jest nie tak.
grzebiecie grzebiecie i za przeproszeniem g***no wam z tego wychodzi.
forum chodzi coraz gorzej, coraz wolniej, nie wspominając o błędach.
jeśli sobie z tym nie radzicie, zapłaćcie komuś, kto się na tym ZNA, bo jak narazie dajecie popis niekompetencji - takie
jest moje zdanie.
NIKT podkreślam, NIKT nie grzebał w kodzie forum, bo nie ma takiej potrzeby. Od jakiegoś czasu serwis i forum chodzą wolniej, niż zwykle. Powód jest prosty - jedziemy na maksymalnej wydajności łącza. W tej chwili w godzinach szczytu mamy ponad 3,5 mbita. Niedługo to się zmieni.

Nie rozumiem Twojego oburzenia, że musiałeś czyścić WSZYSTKIE cookies z forum. A jak inaczej chciałeś to zrobić? Jeżeli Opera Ci tego nie usunęła automatycznie przy czyszczeniu wszystkich ciasteczek, no to sorry, zmień przeglądarkę, jak sobie nie radzi. Z mojej strony EOT.

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline   Odpowiedz cytując ten post