Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.11.2005, 21:08   #4
Salem
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 08.10.2004
Salem zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Więc sprawa ma się tak. Prawdopodobnie DVD RB niezbyt dobrze współpracuje z CCE w wersji 2.5. Zmieniłem na wersję 2.67 i poszło, co z tego wyjdzie zobaczymy, narazie trwa encodowanie.
Skoro już piszę to może coś się dopytam. Z tego co wyczytałem o DVD RB, można przerwać pracę programu i wznowić ją np od następnego dnia, bo jak wiadomo zrobienie płytki trwa dość długo.
Moje pytanie dotyczy właśnie wyłączenia programu. Czy można to zrobić w każdym momeńcie, czy może lepiej w jakimś konkretnym? Nie chciałbym coś zchrzanić, bo program pracuje już kilka dobrych godzin, a nie chcę go zostawiać na noc. Wrócę jutro z pracy i uruchomię od nowa.

Drugie pytanie dotyczy ilości przebiegów w CCE. Ustawiłem na 8 i zastanawiam się czy nie za dużo. Obliczyłem sobie pi razy dzrzwi, że będzie to twać ok. 18h. Trochę długo, ale napewno tak zostawię. Chciałby wiedzieć tak na przyszłoś, czy jest jakaś zależność pomiędzy birate filmu z orginału a ustawianiem ilości przebiegów CCE. Zastanawiam się czy mogłem ustawić np 4 przebiegi.

Z góry dzięki za podpowiedzi.

Salem
Salem jest offline   Odpowiedz cytując ten post