Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.11.2005, 21:24   #5
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Salem
Prawdopodobnie DVD RB niezbyt dobrze współpracuje z CCE w wersji 2.5. Zmieniłem na wersję 2.67 i poszło.
Coś musiało być jednak nie tak z konfiguracją programu. Z tego, co kojarzę autor Rebuilder'a cały czas 'jedzie' na wersji 2.5 właśnie. Co do wersji 2.67 : zaistalowałeś oczywiście EclCCE i w konfiguracji ścieżek wskazałeś właśnie eclcce.exe?

Cytat:
Napisany przez Salem
Czy można to zrobić w każdym momeńcie, czy może lepiej w jakimś konkretnym?
Właściwie w każdym. Po przerwniu musisz tylko poczekać, żeby chodzący w tle CCE zakończył proces encodingu bieżącej części. Choć raz zdarzyło mi się, że Rebuilder nie chciał wznowić przerwanego procesu i zaczynał wszystko od początku. Do dzisiaj nie wiem dlaczego.

Cytat:
Napisany przez Salem
Drugie pytanie dotyczy ilości przebiegów w CCE.
No, tu idą boje Jedni twierdzą, że i 3-4 spokojnie wystarczą. IMO zależy to od materiału wejściowego, stopnia kompresji i średniego bitrat'u materiału wynikowego. Poza tym przyznaję, że jestem maksymalistą - zawsze ustawiam na 10 Na czasie mi nie zależy, komp i tak zawsze włączony (no prawie ), a 'za duża' liczba przebiegów nie zaszkodzi.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post