Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.11.2005, 23:27   #1
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
pewna niesmieszno-smieszna historia

to co mnie dzis spotkalo przeszlo wszystko czego moglem sie spodziewac po moim jak sadzilem dobrym koledze piotrku

sprawa wyglada tak - napisze w punktach zeby sie dobrze czytalo

1.piotrek kupuje komputer od naszego kolegi dominika w ktorym byla kosc ram 256 moja ale piotrek o tym nie wiedzial
2.mialem klawiature a4techa bezprzewodowa od kolegi ktory ja chcial sprzedac i dalem/sprzedalem mu za 30 zl przy czym kase mial mi dac jak bedzie mial kase - bylo to we wrzesniu - oczywiscie wlascicielowi klawiatury kase dalem a "kolega" mial mi oddac
3.tydzien temu w sobote dzwonie do niego ze potrzebuje ta kasc spowrotem i slysze zebym to z domikiem zalatwil bo od niego kupowal - mysle sobie o co mu biega jak to moja kosc ale ok moge poczekac - telefon do domina, pogadal z piotrkiem i wszystko wydawalo sie jasne i oczywiste
4.wysylam dzis esa do piotrka nastepujacej tresci i potem zaczola sie cala seria
sms1 "przyjdz w przerwie na piwo i wez moj ram"
odpowiedz na sms1 "jakiej przerwie? ramu ci nie dam bo jest moj i ****"
sms2 "jakie twoje? sa moje a byly tylko u domina w kompie. wez kase dla mnie jak masz bo potrzebuje" jak widac napisalem "jak masz"
odpowiedz na sms2 "mozesz sobie jutro po ta ***ana klawiature przyjsc bo jak nie przyjdziesz to ja *******ne za okno a ramow za **** nie dostaniesz i wypierdalaj" jak widac nie dotarlo "jak masz" i jak widac ton tej sms'owej konwersacji byl niemily z jednej strony
no i w tym momencie zrobilem cos czego nigdy w zyciu nie spodziewalem sie ze zrobie, nie mniej jednak sytuacja mnie do tego zmusila gdyz ten ram jest mi bardzo potrzebny. zadzwonilem do mamy piotrka i powiedzialem tak "a czy moglaby mu pani powiedziec jak wroci bo nie moge sie do niego dodzwonic zeby mi przyniosl moj ram bo jest mi on bardzo potrzebny,jest to bardzo pilna sprawa, on bedzie wiedzial o co chodzi" nie powiedzialem jej ze nie chce mi tego oddac i nie przedstawilem sytuacji tak jak miala ona miejsce, jest to delikatny sposob, no ale jak to zostalo przez nia przedstawione lub tez przez niego odebrane to juz nie wiem
no ale wrocmy do smsow
tym razem od niego "a co wjedziesz mi na chate strach sie bac" nie wiem do czego on odpisal bo raczej nie na mojego smsa
i kolejny od niego "pozal sie mamie"
i moja odpowiedz "twojej? juz to zrobilem. nie chciales oddac w normalny sposob to oddasz w inny. nie mam czasu na zabawe w kotka i myszke bo jest mi ten ram potrzebny"
po 20 minutach dzwoni "klawiature i ram masz na skrzynce" no to zeszedlem na dol po "paczke"
po chwili dostaje sms "zadzwon do mamy wszyscy sie z ciebie teraz napierdalaja od xxxx po xxxx" szczerze mowiac zwisa mi to co inni mysla tylko ciekawi mnie sposob w jaki przedstawil to tym "innym"
no i oczywiscie zripostowalem "juz ci powiedzialem ze nie mam czasu na zabawe. a co mysla mysla inni to wiesz gdzie mam bo mnie znasz. moze mielismy sie bic o 50zl? rusz glowa czasem" dalej pisalem grzecznie ale krew mnie juz zalewala
no i dostalem kolejnego cudownego smsa "mama mnie uczyla zeby nie ruszac gowna bo smierdzi a za scierwo nie mam zamiaru isc siedziec" ja rozumie ze jak ktos bylby mi winien kilka tysiecy zlotych i nie chcial oddac to mozna go postraszyc czy nawet uzyc lekkiego argumentu sily ale o 50 zl? gosc ma jakies chore wyobrazenie o swiecie
no i kolejny odemnie a w zwiazku z tym ze goscia sie wogole nie boje bo i nie ma czego to napisalem mu tak "napisz jeszcze cos ciekawego. nie jestes taki mocny jak ci sie wydaje" zapalem trzeciego papierosa pod rzad wiec juz ojciec wyczail ze cos jest nie tak ale nic mu nie powiedzialem
i odpowiedz "to sie ****a przekonasz"
to znow grzecznie odpisalem i spytalem "w sadzie?"
i chyba pierwsza grzeczna aczkolwiek w niemilym sensie odpowiedz "musialbym byc toba"
i to jest moj ostatni sms do niego ale nie ostatni jego do mnie "ty nie jestes mna a ja nie jestem toba i wszystcy sa szczesliwi. ale teraz przynajmniej wiem CZYM ty jestes"
no i teraz gwozdz programu ktory doszedl w sztukach ilosci dwoch "wypierdalaj ty ***any w dupe ***any ***** w*******e ci tak ze wyladujesz w szpitalu jak cie spotkam jestes zwyklym s****ysynem i napluje ci w twarz a twojemu ojcu powiedz zeby sobie w dupe wsadzil ta robote bo jego tez *******e i niech wypierdala jak najdalej zebym was nie ogladal bo was obu posle na intensywna"

tekst orginalny z powtarzajacym sie slownem "***any"

i tak oto okazalo sie jakiego mam naprawde kolege ktorego jak pisalem wczesniej uwazalem za jednego z moich lepszych, sadze ze nie skonczy sie tylko na koncu kontaktow tylko z ta osoba bo jak znam zycie to innym tez cos nawciska do glowy, no ale czlowiek uczy sie na bledach a na postepowanie takich ludzi nie mamy wplywu niestety
przestrzegam tym tekstem innych przed swoimi znajomymi

zastanawiam sie rowniez czy nie oddac sprawy do sadu zeby sytucja sie nie powtorzyla
- grozby karalne pod moim adresem i mich bliskich
- ublizanie co tez jest karane w naszym kraju

nie chce na tym zarobic bo nie chce za to pieniedzy chce tylko zeby przeprosil mojego ojca za grozby pod jego adresem - ale mam powazny dylemat czy to wogole zrobic

mozecie cos doradzic i skomentowac cala sytuacje?
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online