Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.11.2005, 10:47   #8
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Jak dla mnie to sytuację można było od początku "normalnie" rozwiązać, bo było to po prostu nieporozumienie. Zachowanie kolegi było zdecydowanie nie w porządku i tu w ogóle nie ma się nad czym rozwodzić, ale ty też (jak dla mnie - ale nie ma to być krytyka) mogłeś trochę bardziej chcieć rozwiązać ten problem.

To, co ja zrobiłbym od początku, to nie pisał głupich sms-ów o coraz bardziej agresywnej treści, tylko po prostu poszedł porozmawiać twarzą w twarz. Zwłaszcza jeśli to kolega i to dobry (przynajmniej do tej pory), to chyba nie ma problemu, żeby wszystko sobie normalnie wyjaśnić.

Nie zmienia to jednak faktu, że pieniądze, nawet małe, w pewnych sytuacjach bardzo zmieniają ludzi i można się na tym bardzo przejechać i rozczarować. Jeśli jest to tego typu sytuacja, a wszystko na to wskazuje, to współczuję, bo nie jest to nic przyjemnego.
ale jak inaczej? przeciez grzecznie pisalem zeby oddal a final znasz

Cytat:
Napisany przez nimal
niektorzy nie sa warci, zeby tracic czas na zadawanie sie z nimi
nie raz w zyciu zmienisz jeszcze znajomych, wiec sie nie martw - zmienisz szkole czy pojdziesz na studia i bedziesz sie z tego smial pewnie opowiadajac przy piwie, albo zupelnie o tym zapomnisz

historyjka z moralem z tego co piszesz nie zszeedles do jego poziomu, co sie chwali
ja jestem raczej opanowany ale poprostu to zachowanie wyprowadzilo mnie z rownowagi jak malo kiedy co nie znaczy ze trace kontrole nad tym co mowie i robie ale on jak widac nie

nie sadze tez ze chec takiego postepowania wynikala z tege ze mial mi zaplacic 30 zl czy tez oddac ram wart z 50zl - ale nie moge dojsc jaki moglby byc inny powod
postanowilem ze do sadu nie ide
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post