Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.11.2005, 13:11   #10
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez kontestator
idiotami nie ma co sie wkurzać bo jest ich tylu że byś nic nie robił a tylko sie martwił.
pociesze Cie tym: mój sąsiad "nadał" na mnie na policje, gdyż jak powiedział słucham jakiejś satanistycznej muzyki i pewnie w domu odstawiam jakiś niechrześcijańskie rytuały, które go oburzają i nie ma zamiar tego znosić. a ze nie był u mnie nigdy w domu to już inna kwestia
a co zrobiła policja? przyjechała do mnie by stać na strazy praworządności. nieźle sie zdziwili jak zobaczyli ze jestem w garniaku mieli farta bo akurat wychodziłem na egzamin. wiec tylko sie uśmiechnęli i sobie poszli
reasumując
na pohybel kretynom
Głupcy.. nie wiedzieli, że najgorsi są tacy, po których nie widać na pierwszy rzut oka..

Cytat:
@ demek

ale jak inaczej? przeciez grzecznie pisalem zeby oddal a final znasz
Miałem na myśli badziej to, że można też zrozumieć jego pretensje (ale nie sposób ich okazywania), bo jeśli kupował cały komputer, bez zaznaczania, że nie wszystkie podzespoły w nim dostaje, to trudno, żeby zainstniałą sytuację przyjął z radością.

Sam nie wiem.. jak w życiu nie miałem takich problemów i trudno mi jest je sobie wyobrazić, bo ludzie zachowują się wobec mnie fair, a i ja staram się raczej rozwiązywać problemy niż je tworzyć (co nie znaczy, że nie potrafię kogoś objechać, jak zajdzie potrzeba i postawić na swoim, ale to raczej rezerwuję na różnego rodzaju urzędy i administracje, a nie na znajomych, czy przyjaciół), dlatego też to wrażeniem, że sytuacje można było rozwiązać delikatniej.. Ale może rzeczywiście nie było to możliwe.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post