23.11.2005, 13:44
|
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
|
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Głupcy.. nie wiedzieli, że najgorsi są tacy, po których nie widać na pierwszy rzut oka..
Miałem na myśli badziej to, że można też zrozumieć jego pretensje (ale nie sposób ich okazywania), bo jeśli kupował cały komputer, bez zaznaczania, że nie wszystkie podzespoły w nim dostaje, to trudno, żeby zainstniałą sytuację przyjął z radością.
Sam nie wiem.. jak w życiu nie miałem takich problemów i trudno mi jest je sobie wyobrazić, bo ludzie zachowują się wobec mnie fair, a i ja staram się raczej rozwiązywać problemy niż je tworzyć (co nie znaczy, że nie potrafię kogoś objechać, jak zajdzie potrzeba i postawić na swoim, ale to raczej rezerwuję na różnego rodzaju urzędy i administracje, a nie na znajomych, czy przyjaciół), dlatego też to wrażeniem, że sytuacje można było rozwiązać delikatniej.. Ale może rzeczywiście nie było to możliwe.
|
ale poprzedni wlasciciel juz o nim z tym rozmawial i wtedy nie bylo problemu - problem pojawil sie wczoraj
@burak_pl
ram juz odzyskalem
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ -- 100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
|
|
|