Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.11.2005, 00:31   #9
Czołgista
dupa a nie
Zlotowicz

Data rejestracji: 06.08.2004
Czołgista jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Czołgista jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ufil123
"Pierwsza rada :
Nie kupuj nigdy zanim nie zobaczysz na własne oczy co projektor potrafi !

A ten co dałeś link z Allegor nie budzi mojego zufania , posunę się nawet by stwierdzić
że nie wiem czy chciało by mi się go oglądnąć.
Rozdzielczość i kontrast do bani."

tez jestem za tym żeby zanim coś kupić to dokładnie to przetestować!!!!

ten projektor niby bie budzi respektu (niska rozdzielczość i kontrast), ale ja sie nie poddaje , umówiłem sie z gościem na pokaz

rozmawiałem też z gościem który kupił juz taki projektor, a oto jego spostrzeżenia:

"1. zaciemnienie chyba typowe dla tego sprzetu - w dzien nic nie widac w widnym pokoju, ale wieczorem i w nocy bez problemu, wystacza wmiare nie przezroczyste zaslony.
Obiektyw jest dosyc szerokokatny, nie trzeba duzej odleglosci aby miec duze powiekszenie.
2. mialem juz kilka projektorow, jezeli chodzi o halas, to ten w skali 1-10 oceniam na jakies 7. szumi ale podobnie jak inne w tej klasie cenowej.
3. co do jakosci obrazu- kolory ladne nie znieksztlca - dobra geometraia, sporadyczne przepalenia jasnosci (jest do tego regulacja).

ogolnie dobra cena za taki sprzet, zarowki faktycznie sa dostepne w cenie ok 150 zl, w zasadzie jednyna wada to duzy rozmiar projektora. (nie nadaje sie do noszenia w torbie)
reasumujac - polecam"

Ja przepraszam , ale kaszę podałeś
Ja lubię kaszę ze skwarkami ale do jedzenia..

Na forum poproszę jasno i klarownie