Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.11.2005, 10:20   #4
Joanna Maciejew
Nowy na forum

Data rejestracji: 07.11.2005
Joanna Maciejew w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Mashter
Ok sprawa wygląda następująco. chcę kupić odtwarzacz dvd (kilka postów wcześniej o tym pisałem). jednakże ponieważ mój telewizor ma tylko wejście antenowe tak więc muszę też i zmienić telewizor(dobra okazja do tego). Zastanawiam się nad telewizorem 21" takim standardowym a telewizorem LCD. w sumie za super telewizor standardowy THOMSONA z virtual dolby surround bym zapłacił 1100 zł. Jednakże teraz są LCD i kuszą swoją nowoczesnością. w związkuz tym mam pytanie na jakie parametry zwracać uwagę przy LCD i jakie one być powinny (chodzi o wszytsko co jest ważne przy LCD). Mam teraz ulotkę sklepu SATURN i pisze w niej że LCD 20" Philipsa PF 4110 jest za 1799zł. fajna cena ale trochę podejżana. Pisze że ten telewizor ma rozdziałkę 640x480, kąt widzenia 176/176, jasnośc 450 cd/m3, progressive scan, active control, gniazda PC, S-VIDEO, CVBS , RGB.
TAK WIĘC I TERAZ MAM DO WAS PROŚBĘ byście mi i w tej sprawie mi doradzili i przy okazji napisali co sądzicie o tym LCD z ulotki saturna.
POZDRAWIAM i czekam na wasze porady oraz opinie.
Gdzie chcesz go ustawic? Jak duze jest pomieszcenie? Na jakiej wysokosci? Jak daleko od ekranu bedziesz siedzial ogladajac telewizje?

Parametry, ktore przywolales sa bardzo zalezne wlasnie od tych informacji.
Joanna Maciejew jest offline   Odpowiedz cytując ten post