Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.09.2002, 17:57   #16
SoBal
Były user

Data rejestracji: 08.04.2002
SoBal zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ehhh, te 150 postów które podałem to tylko przykład, chodzi o to że trzeba zobaczyć czy dany osobnik jest osobą godną zaufania - choć trochę. Co do "jakości" postów, to przecież prosta sprawa, można w łatwy sposób sprawdzić kto i co pisał, jeżeli odpowiedzi takiej osoby to głównie: " ;( , tak, nie, też miałem taki problem, nie wiem jak to zrobić" to chyba zostaną odliczone..
No i co najważniejsze, chyba zklikwiduję chat, bo poza kilkoma osobami które są obyte w temacie i odwiedziły chat raz czy dwa, zdażają się często kąski w stylu:

[19:54] <Earvin> cze
[19:55] <Earvin> sa tu jakieś laski
[19:56] <Pinki> nom
[19:56] <Pinki> ja
[19:56] <Pinki> ;D
[19:57] <Earvin> k*

Z moich obserwacji i analizy logów, jasno wynika że chatem interesują się w większości małolaty, a nie ludzie którym potrzeba jakiś konkretnych informacji - potrafiący skożystać z nowego nażędzia jakim jest chat. Przypadków rozumengo użycia chatu było może ze dwadzieścia. Całe szczęście że choć część bardziej zaawansowanych użytkoników forum nie zawiodła i raz czy dwa dowiedziła chat... No i chat jest bardzo męczący z jeszcze jednego powodu... raz kolesiowi tłumaczyłem gdzie znajdzie odpowiedź na swoje pytanie (FAQ) przez 20 minut...

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online