Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.11.2005, 18:11   #22
Ufil123
Forumator

Data rejestracji: 04.04.2004
Ufil123 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez sayan
dzisiaj bede sie widzial z wujkiem -agentem ubezpieczeniowy to podpytam, bo dalej wydaje mi sie to nierealne, wezmy pod uwage fakt... rozbijam sie w Warcie trace zniżke.. przechodze do Samopomocy gdzie mam stara zniżke.. rozbijam sie trace zniżke.. przechodze do Compensy ... gdzie mam stara zinżke.... rozbijam sie tam .. i tak dalej .. to nierealne, albo poprostu polska.
ale o co m ichodzi... moja matka ma samochod w PZU a drugi ubezpieczyla w Warcie !!!tak ze defakto jak stukne w warcie to starce w niej znizki ale w PZu jest wszystko bez zmian!!!wiec po okresie rozliczeniwym z Warta mozge zniej zrezygnowac i isc ze zaswiadczeniem o aktualnych znizkach w PZU (mojej matki) do np. samopomocy itd

a co do starych znizek .. ja nie rezygnuje z PZU w nim mam caly czas ciaglosc -dzieki temu mozesz miec wystawiane zaswiadczenie o aktualnych znizkach

bo jesli przejdziesz z PZU do Warty i stukniesz to kicha, bo kazdy nastepny ubezpieczyciel bedzie akceptowal tylk oznizki od ostatniego ubezpieczyciela

ale skoro masz wojka - agenta to popytaj sie mozliwe ze ten moj znajomy wprowadzil mnie w blad, albo go zle zrozumialem - no ale na dzien dzisiejszy mam tak zrobione i wszystk ojest ok

pozdro