Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.11.2005, 18:33   #5
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez ideJ
Chyba Cię zmartwię ale nie ma za bardzo jak przeprowadzić weryfikacji
W przypadku (S)VCD część informacji (ta największa czyli film) jest zapisywana bit-po-bicie na płytce (bez żadnej bazy w postaci filesystemu ISO-9660 czy UDF). Najpewniejszą metodą byłoby wypalanie na dobrej jakości nośnikach, dobrą nagrywarką z niezbyt dużą prędkością (x8 - x10). ImgBurn zdaje się potrafiłby cos takiego wypalić ale czy sprawdzić poprawność zapisu to już nie wiem (trochę czasu minęło odkąd ostatni raz oglądałem SVCD)
@ed hunter:
zrobienie tego w ten sposób niestety może zepsuć SVCD. Tylko drobna część SVCD to ISO-9660.
fakt. przepraszam za wypowiedź na chłopski rozum.

ale mam dobre wieści - nero 7 wypala obrazy z weryfikacją

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 11.03.2020 o godz. 18:21
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post