Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.11.2005, 22:30   #3
wisiann
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 23.04.2005
wisiann zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Adam Hycnar
Witam serdecznie,

Mam mały problem z przegraniem płyty DVD z filmem. Doszedłem już do tego, że problem jest w błędnych sektorach - CRC. Mam nadzieję, że nie piszę strasznych głupot Otóż próbowałem już DVD Decrypter (mam zainstalowanego AnyDVD 5.5.5.1), który poradził sobie z przegraniem DVD na dysk, ale wyświetlił przy tym masę żółtych ikonek z błędami Pack Header czy coś w tym stylu. Ale się wszystko przegrało. Gdy odpaliłem DVD Shrinka przy analizie tego co skopiował DVD Decrypter otrzymałem komunikat "DVD Shrink encountered an error and cannot continue. Invalid data in file F:\DVD_VIDEO\VIDEO_TS\VTS_08_1.VOB" Próbowałem również od razu odpalić analizę z dysku DVD i poszła bez problemu jednak podczas "backupu" wyświetlił się wstrętny błąd odczytu i dalej nie poszło.

Czy ktoś może ma jeszcze jakiś inny pomysł ? Dla formalności powiem, że nagrywarkę mam LITE-ON DVDRW SOHW-1213S a film jest "dzisiejszy" - Madagaskar. Prawdę powiedziawszy nie wiem czy mam to ugryżć. Wiem natomiast, że muszę film nieco spakować, gdyż zajmuje ponad wymagane 4.7GB.
juz lece z pomoca nic tylko DVDFAB
sciagnij najnowsza wersje trial i po klopocie
Mialem ten sam problem z tym samym filmem ale ja go mialem szybciej bo mieszkam w USA un was chyba wyszedl na dvd 24-go wszystkie programy sie wywalily podobnie jak u ciebie .
pozdro!!
wisiann jest offline