Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.11.2005, 00:31   #977
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Banana Coctail
@ro29 kto im kaze tam pracowac? Nie podoba sie to spier... dosadnie mowiac. Pracujesz gdziesz - godzisz sie na okreslone warunki zatrudnienia. To tak jakby ktos teraz nagle zaczal sie przejmowac tym, ze policjanci, lekarze, strazacy pracuja gdy piatek, swiatek i niedziela. Chcial taka profesje - zgodzil sie na wymagania. Jezeli sie nie podoba, Urzad Pracy zawsze chetnie wita To tak jakbym mial opory przed kupowaniem miesa, rzeczy z Azji etc. Przeciez ktos musi zabic te biedne zwierzeta, a biedne dzieci z Myanmaru czy innych malych panstw zrobily mi koszulke, straszne. Czasem trzeba pojac, ze jest cos takiego jak dobro wyzsze, ktos musi sie poswiecic aby innym bylo dobrze. A potem temu komus tez bedzie dobrze (no procz zwierzat chyba).
Witam !
Cóż można myśleć tylko o sobie - tak najłatwiej. A dużo więcej nie będę pisał - bo kolega @joujoujou już mnie powyżej wyręczył - troszkę ostro, ale prawdziwie.
A porównywanie pracy strażaków, policjantów, lekarzy - do pracy w hipermarkecie - to trochę przesada...

ro29

EDIT: Bo chodzi tutaj przecież nie tylko o samą pracę w niedzielę - jak ktoś to lubi - to proszę bardzo - przecież ja nikomu nie bronię - tylko jak napisał kolega w powyższym poście - często jest to konieczność - i co bardzo ważne - chyba większość osób wie za ile i na jakich warunkach w większości marketów się pracuje ??

Ostatnio zmieniany przez ro29 : 25.11.2005 o godz. 00:35
ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post