Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.11.2005, 07:12   #981
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez mp666
wczoraj skaczac po programach trafilem na relacje z sejmu, a tam lepper obrady prowadzil !!! a myslalem, ze gorzej niz poprzednio byc nie moze, a jednak !! dramat poprostu. zyjemy w panstwie ktorym rzadza kaczory, rydzyk, lepper i giertych
Powiem ci, że też na to trafiłem i.. trochę mnie to zdziwiło. Sam w sumie nie wiem, czemu, bo osobiście do Leppera nic nie mam.. Albo w sumie nie miałem do czasu, bo ostatnio zaczynam odnosić takie dziwne wrażenie, że został już wsiąknięty przez odpowiednie grupy (za odpowiednie przywileje oczywiście) i jednocześnie przestał się czymkolwiek od nich różnić.. Tak czy siak widok Leppera jako Marszałka kierującego przebiegiem obrad po prostu mi nie pasował..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post