HP 840i - dopiero testuje... - za wiele nie mogę w tej chwili napisać, plusem dla mnie jest technologia lightscribe. Nie robi problemu nawet w najdziwniejszych kieszeniach usb. Jak przetestuje to napisze więcej. Zapis DVD-RAM (z tego co się zorientowałem jest to faktycznie LG ze znaczkiem HP). Na razie sprawia dobre wrażenie - do tej pory nie mam z nią problemów - jednak do tej pory nagrywałem na firmowych dvd. Na razie porównuje ją do Pioniera 110D, którego także posiadam. Test jakości zapisu płyt wychodzą zbliżone.
Pionieer 110D - super nagrywareczka - dobra jakość zapisu płyt - u mnie jedynie ma wielki "-" za brak współpracy z kieszenią USB jaką mam - za diabła nie mogę jej zmusić do pracy z kieszenią którą posiadam. Jednakże do kompa jak najbardziej polecam. dobra korekcja błędów - nie mam problemów z odczytaniem starych płytek. Jest w miare cicha. Nagrywa prawie na wszystkim.
LiteOn 1653S - bardzo wybredna nagrywarka - lubi przeważnie firmowe płyty, szybki zrzut danych z płyt dvd. Głośna - traktor, wyje niemiłosiernie. Współpracuje z kieszeniami usb.
Ostatnio zmieniany przez Raferti : 25.11.2005 o godz. 09:49
|