Cytat:
Napisany przez qwerty01
Czy ktoś może posiada LG GSA-4166B i mógłby coś o nim napisać ? W internecie nie mogę znaleść testu tego modelu. 
|
Dopiero zaczynam się bawić tym modelem ale LightScribe'a wypala badziewnie. Zrobiłem jedną na LiteONie SHW-16H5S a drugą na LG GSA-4166. Wypalałem dwa razy na najwyższych ustawieniach. Na płytce z LG pojawiły się "wyblaknięcia" i irytujące jasne paski w miejscu gdzie nie trafił laser. LiteON zachował się wzorowo. Test wykonałem na Verbatimach CD-R z LS więc wykluczam wadę nośnika. niestety nie mam jak zrobić foto, lub zeskanować aby pokazać Ci w czym problem. Na stronie LG nie znalazłem nowszego biosu do wypalary więc nie wiem czy to by coś pomogło. Reszta LG wygląda jak model 4167B
PS: Dzisiaj lub jutro przetestuję drugą sztukę LG. O ile jestem w stanie zaakceptować pewną badziewność wykonania samego napędu to takiej kaszany z LS już nie (przecież te nagrywarki są droższe choć nic więcej poza napisami nie oferują). Chyba zmienię opinię o wyrobach optycznych tego producenta...