Dyskusja: LightScribe
Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.11.2005, 22:02   #285
czechoj
Dziadek
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.06.2002
czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Tomaszek71
Ja zakupiłem Benq 1625.No i pytanie do posiadaczy Benq i Plextora 716.Przynajmniej u mnie jest tak że jak nie wyłącze Plextoolsa to "wywiesza" mi lightscribe.Plextools xl w w wersji 3.05.Moze jakaś podpowiedź żeby je pogodzić?ASPI w wersji 4.71.2.Nero 6.6.0.16.
Ja mam BenqDW1640 i Plextora PX230A i Plextool niestety często wieszał mi system, bądź też znikały napędy optyczne, deinstalka Pt, rozwiązała problem.