Cytat:
|
Napisany przez marcinez_mp
Przepraszam bardzo. Proszę mnie nie obrażać, nie uważajcie mnie, że głupka który jak nie ma co powiedzieć to plecie trzy po trzy. Sprawdziłem wielokrotnie: po zrobieniu filmu CCE film zacina sie pomimo, że jest nagrany czy to na vebratimie czy też płytce na kailkadziesiąt groszy. Dalej uważam, że jest to kwestia programowa. Możemy się licytować, która płytka lepsza TDK czy vebraim, ale chyba to nie ten temat?? pomomo to dalej ponawiam pytanie: jaki ustawić bitrate (przedział) i czym sie kierować w ustawieniach??
|
Akurat potrafie byc samokrytyczny... odnosnie tych "glupot" mialem na mysli siebie  Daleko mi do obrazania innych! I wcale nie watpie w problem softowy, choc blizej mi wierzyc ze jest to kwestia nosnikow. Wiem jednak ze w dziedzinie - ogolnie informatycznej - zdarzaja sie niewytlumaczalne zjawiska, a wtedy... no wlasnie mowi sie cokolwiek... i to wlasnie sie tyczy odnosnie MNIE!
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniany przez artoor : 26.11.2005 o godz. 10:10
|