Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.09.2002, 23:13   #5
Druss
Costam

Data rejestracji: 20.05.2002
Druss zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Re: Do użytkowników INTELA !!

Cytat:
Świerszcz napisa***322;(a)
Podjąłem decyzję (czyli przekonałem brata) do zmiany procesora z Athlona 1.6 na Celerona 1.7 . Wiem że może nie jest to mądra decyzja, ale na początku przyszłego roku zamienię go na P4.
Wszyscy mówią że Celeron bbbbbbeeeeeee. A dzisiaj widziałem GTA3 na dwóch identycznych komputerach (różnica tylko w prockach i płytach głównych), celeron 1.7 i athlon 1.7 właśnie. Różnica to 3-4 klatki na korzyść AMD. Więc gdzie ta prędkośc athlona

Może posiadacze Celerona mają jakieś zarzuty wobec tego procesora, jeśli możecie to napiszcie coś. Różnica w cenie tych dwóch procesorów wynosi 10zł, czyli jest prawie żadna.

Użytkownicy intela, proszę o uwagi !!

Dzięki.
Powiedzialem ci kurde bele zebys mnie nie denerwowal Przrtestuj te dwa kompy na jakis profesjonalnych programach do testu wydajnosci procesora, lub chocby 3dmark na poczatke, a nie jakas lamerska gra gta 3 ktora sie wlecze na kazdym sprzecie, albo chodzi za szybko i trzeba wlaczyc ograniczenie zeby bylo plynnie. Nawet sis soft sandra pokaze ze szybszy jest athlon i to o wiele wiele wiecej niz te twoje pierd... 3-4 klatki na sekunde ktore se mozesz wsadzic z wiadomego powodu w pewne zaciemnione miejsce
Druss jest offline   Odpowiedz cytując ten post