Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.11.2005, 14:55   #5
Adam Hycnar
Nowy na forum

Data rejestracji: 24.11.2005
Adam Hycnar w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Bardzo wam dziękuję za pomoc. Problem mi się udało rozwiązać połowicznie. Tzn rzeczywiście programem DVDFab skopiowałem bez problemu na dysk twardy komputera. Zrobiłem to w dwóch wersjach - pierwsza, która jest całym filmem (nie podzielona) zajmuje 7,34 GB. Próbowałem ją więc potraktować DVD Shrinkiem. Bez problemu sobie poradził z analizą. Kurczenie filmu doszło do 71%, a potem niestety błąd z pamięcią. Zauważłem coś bardzo dziwnego. Mianowicie od około 50% zaczęła niesamowicie zapełniać się pamięć zadeklarowana i przekroczyło to 1GB. Tyle mam właśnie RAM'u i stąd pewnie ten problem z pamięcią. No więc chciałem użyć do zmniejszania tej płytki programu DVD2ONE o którym pisze chudymager. Ale jest podobny problem. Więc ostatnia nadzieja była w tym, aby ten film ponownie zgrać DVDFab'em, ale dzieląc go na 2DVD. Tak też uczyniłem. Po wypaleniu na DVD pierwsza płytka śmiga bezproblemowo. Niestety druga nie chcę odpalić. Ani w stacjonarnym DVD, ani w nagrywarce w komputerze, gdzie ją wypalałem. Z początku pomyślałem, że może wystąpił jakiś błąd podczas nagrywania i ponowiłem jeszcze raz próbę nagrania tej płyty. Nie pomogło. Tak więc naprawdę już nie wiem w jaki sposób jeszcze mogę z tym filmem powalczyć.
Adam Hycnar jest offline