Dyskusja: Odzyskiwanie zdjec
Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.11.2005, 20:31   #6
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
niestety canon normalnie nie jest tak widziany, ale jest jakaś wtyczka do total commandera, która to umożliwia.

nie wiem jak działa oprogramowanie dodane do aparatu, bo jeszcze nie instalowałem

najlepiej zrobić to co ja - kupić czytnik.

wydatek niewielki a wygoda ogromna i jeszcze za pendriva robi

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 27.11.2005 o godz. 20:33
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post