Cytat:
Ormianin napisa***322;(a)
znam kolesi co siedza przy kompie 24 godz., w sumie powiem, ze ja siedze polowe z tego... coz ale taka jest moja praca wiec komputer daje mi chleb, poniekad... a czasem w chwili relaksu oderwe sie od roboty i zajrze na liste dyskusyjna... wiele jest tych list, jak i zainteresowan...
Mam nadzeje ze wielu tutaj nie pisze tylko postow po to aby nabic sobei licznik odwiedzin:-D
pozdrawiam
|
mam podobnie / teraz tylko jakieś 12-14 h na dobę z czego 8 to praca a w weekend'y nie buszuje tak wytrwale / no chyna że jakąś gierkę dostałem to wtedy moife o imprezce or spodkaniu zapomnieć

/ bo to czas na relax or wykonanie resetu hardwarowego systemu bionicznego przeciązonego nadmiarem jednostajnych wrażen

/ a na szczeście w tyrce moja podstawowa maszynka jest z powodow bezpieczeństwa posiadanych danych odcięta od intranetu nawet to musze przemieścić się 2 metry by coś napisac z maszyny zapasowej która ma już wyjście na szeroki świat/ a co do odleżyn/odsiedzeń

to raczej trzeba na integralność powłok skórnych na łokciach uważac i całość nadgarstków

/ kiedyś w akademolu podcas ostrego grania w ufo nie zauważyłem ze jakieś bydle pokancerowało kant stołu i pochlastałem sobie lekko nadgarstek / w czasie gry nic nie zauważyłem /ale qpmlew zauważyli i mieli niezły ubaw /
pozdro

. Lenistwo jest drogą do świętości,

^|^^ a bluźnierstwo do raju ^^|^

^| Vintage Sansui & Braun/ADS |^