Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.11.2005, 21:39   #1
JeDaj
Nowy na forum

Data rejestracji: 28.11.2005
JeDaj w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
numeracja rozdziałów....

Witam,

mój pierwszy post, ale mam nadzieje, ze ktos znajdzie chwilke aby sprobowac mi pomoc. Mianowicie chodzi o to, ze podzielilem sobie film DVD9 (powrot krola) na 2 plytki za pomoca programu dvdfab (menu na obydwu plytach, bez wycinania czegokolwiek). Jesli chodzi o pierwsza z nich, to nie ma problemu. Zmodyfikowalem menu, ilosc rozdzialow i plytka smiga az milo. Z druga mam pewien problem. Chcialbym, aby podczas odtwarzania nie bylo mozliwosci wyboru rozdzialow od 1 do 28 (sa na 1 plytce). Po zmodyfikowaniu za pomocą IfoEdita ilości rozdziałow i wyrzuceniu co trzeba, zostalo co potrzebowalem, ale ponumerowane od 1 :/ Czy da sie aby numeracja zaczynala sie od 29? Teraz, w menu wyboru rozdzialow, wybierajac pierwszy na plycie (29) to automatycznie dostaje 29 (czyli w rzeczywistosci 59 z oryginalnej plyty). Mam nadzieje ze za bardzo nie namieszalem. Poprostu czy istnieje jakis sposob na numeracje rozdzialow od 29, jesli nie, to czy jedyne co mi pozostaje to zabawa w zmiane odnosnikow w menu (aby pasowaly do siebie). Dodam tylko ze wszystko zwiazane z przerobieniem menu robie w dvdremake 3.1.4 pro.

pozdrawiam
JD
JeDaj jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online