Cytat:
|
Napisany przez Bartez
Szczerze mówiąc, nie wiem, o co Wam chodzi  Gość (?) pisze o ciekawej inicjatywie, nikogo do niczego nie zmusza, a jedynie zaprasza, a Wy tak mieszacie go z błotem? Jakoś nie dopatrzyłem się w tym żadnej nachalnej reklamy. Co więcej, gdyby to był ktoś ze starszych bywalców tego forum, to nic takiego nie miało by miejsca, jak w tym przypadku. Jak dla mnie, to zdecydowanie gorsze są prośby o klikanie w jakichś rankingach, które co jakiś czas się pojawiają na forum. W dodatku nie jest to do końca uczciwe, bo większość z Was zapewne nie widziała nawet strony, na jaką oddaje głos.
Trochę więcej obiektywizmu proszę.
|
Muszę się z tym zgodzić. Już nie pierwszy raz nowa osoba na forum jest praktycznie napadana przez starszych bywalców i jednocześnie zraża się - często bezpowrotnie - do tego miejsca. To jest jak dla mnie swego rodzaju krótkowzroczność, bo czujecie się dobrze w swoim towarzystwie i tym samym wydaje się, że nikt nowy nie jest potrzebny. A jest inaczej i aby to forum żyło i nie stało się tylko towarzyskim miejscem spotkań dla grupki stałych osób, potrzebni są również nowi uczestnicy. A nie będzie ich, jeśli przez tych "doświadczonych" będą na wstępie mieszani z błotem..