Cytat:
Napisany przez Berion
Piotrek1985, wymienione przez Ciebie programy są z epoki kamienia łupanego i nie służą do tego do czego chcesz ich użyć
Jasne, że się bawiłem.
Jak dla mnie są trzy killery: - PSX Multi Converter. Wystarczy Ci ostatnia darmowa wersja czyli 2.52. Nowsze, które są płatne mają dodane opcje przegladania timów, ale do tego są znacznie lepsze programy. Niestety pluginów musisz już poszukać sam, a bez nich program jest dość ubogi. Otworzysz tym wszystkie formaty plików dźwiękowych. Nie wybierasz ich ręcznie - skanujesz płytę/obraz.
- SNES Edit. Potężne narzędzie, dzięki któremu możesz podmieniać *.tim-y. (o ich przegladaniu nie wspominając). Program skanuje płytę w poszukiwaniu tego formatu, oczywiście zaglada również do bigfile'i. Wkrótce przygotuję mały tutorial (może nawet w tym tygodniu).
- PSiCture. To samo co wyżej. Ale tylko do przeglądania.
Miło, że ktoś się zainteresował nie tylko graniem 
|
Berion jesteś moim promyczkiem w tunelu ciemności

DZIĘKI ZA ODPOWIEDZ.
Mam zamiar sprawdzić te programy i napisać jak poszło. Tak jak napisałeś wiem ,że te programy są stare ale żeby aż tak

Lubię grać w gierki zwałaszcza te z PSX 1 - nie wiem czemu ale jakoś klimat tych gier mi bardziej odpowiada np. Chrono Cross no ale chcem czegoś więcej sprawdzić co faktycznie jest na tych płytach zawsze te nowe inf się w jakiś sposób przyda. Także dzięki za odpowiedz jak tylko sprawdze to napisze co i jak jeszcze raz dzięki.