Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.11.2005, 14:01   #2997
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
dostałem czkawki, zaglądam - no tak

herbatkę to popijam, z miłą checia, ale....

jak można, mam ochotę to piwo miło widziane

dzisiaj w kilku etapach odjeździłem 80km samochodem, teraz koniec - mam pić herbatę

mam ochotę na piwo ale jeszcze muszę zrobić parę rzeczy - jakieś 20-30 minut i jak ktoś chce to imprezujemy - tak ze trzy piwa, aby jutro nie pamiętać

przesadziłem z 5

edit: nie pamiętać, że się piło.

edit dla mało kumatych : aby kaca nie mieć

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 29.11.2005 o godz. 14:41
ed hunter jest offline