Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.11.2005, 18:30   #4
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Question

Cytat:
Napisany przez tomeq
Mam jak w tytule x20x10x40 z firmware h.jh. Gdzieś po 15 minutach od włączenia maszyny nagrywarka zawiesza całego kompa (WinXP Pro Sp2) albo zaczyna nagle nagrywać pomimo braku płyty w napędzie albo silniczek tak się rozkręci, że aż gwiżdże. Przez pierwsze ok. 15 minut nawet czasem uda mi się coś nagrać :-), ale potem lipa :-(. Czy zostaje mi tylko wymiana na nową i działającą czy można jeszcze ją uratować?
a tacka sama też się wysuwa?

bo może ktoś się bawi z daleka
ed hunter jest offline