Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.11.2005, 23:40   #14
OWEr
Nowy na forum

Data rejestracji: 27.11.2005
OWEr w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez KC42
To nie chodzi o zatrzymanie zawsze można to zrobić kiedy chcesz, tylko chodzi o kompresje, jeśli film ma 90 minut musisz nagrywać opcją 2 godzinną, jeśli ustawisz godzinną to przerwie na pół godziny przed końcem, czyli musowo trzeba ustawić na 2 godziny ale wtedy jest nagrana nie pełna płyta i niepotrzebna kompresja 30 minut a to pogarsza jakość niestety
Przykladowo cos trwa od 20:00 do 21:30, to jak ustawie wlaczenia i wylaczenie o wspomnianych godzinach to automatycznie nagra mi opcją 2 godzinna?? Jak tak jest to faktycznie bez sensu,ale jakby wybrac opcje FR - Flexible??,to co wtedy.Tak na marginesie to chyba za taka cene nie znajdzie sie leszpej nagrywarki jezeli chodzi o parametry o ktorych rozmawiamy.

Tak w ogole to mi na filmach nie zalezy,ja glownie sport bede nagrywal,biathlon,tenis - australian open w nocy i to na plycie wielokrotnego nagrania.Nagrywam, ogladam next... nagrywam, ogladam next...

SŁAWEKJ jeszcze do ciebie,wytlumacz mi o co biega z "funkcją automatycznego nagrywania scen"

Ostatnio zmieniany przez OWEr : 29.11.2005 o godz. 23:44
OWEr jest offline