Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.11.2005, 22:45   #3
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez ro29
Witam !
Przede wszystkim gratulacje !
A co do problemu - to niestety ....nie za bardzo mogę pomóc. Nigdy nie miałem do czynienia z zestawem 5.1 itd. Poleciłbym jedynie spróbować podłączyć do DVD (jak napisałeś masz chyba takie plany) - wtedy sprawdzisz czy w takiej konfiguracji wszystko działa czy nie.

Powodzenia i pozdrawiam
ro29

P.S. Tak dla informacji - mi się chcialo czytać i wcale nie było tego za dużo
Dzięki podwójne (za gratulacje i chęć czytania ). Też się ucieszyłem, jak zobaczyłem, że wygrałem, chociaż nie umknęło również mojej uwadze, że zająłem niejako drugie miejsce (niejako dlatego, że były to losowane nagrody za wypełnienie ankiety, a trudno tu mówić o lepszych i gorszych odpowiedziach), a za "pierwsze" nagrodą był... 19 calowy monitor LCD Sony za ok. 2500zł... Ale.. jak to mówią, apetyty rośnie w miarę jedzenia, a darowanemu koniowi nie patrzy się w zęby (ale LCD Sony... ), więc nie jest źle (za 2500zł... ) i cieszę się z głośników (19 calowy cholera.. ).. Ale serio, cieszę się

Z DVD eksperymentować będę już jutro, ale jeśli ktoś ma jakiś pomysł co do podłączenia do komputera, to czekam

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post