Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.11.2005, 00:17   #5
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez NeoFighter
nie wiem jak ma Twoj SB Live!, ale moja Audigy ma gniazda w kolorze wtyczek (zielony do zielonego, pomaranczowy do pomaranczowego, czarny do czarnego), moj zestaw glosnikow, to Creative 6.1 6700

jezeli drazni Cie Sound Blaster Media Center, zainstaluj sterowniki kx
http://neofighter.neostrada.pl/_kxdrv3538i-full.exe
sa DUZO lepsze niz sterowniki Creative'a, no i nie wymagaja zbednych bajerow, ja nie znam lepszych sterownikow do Sound Blaster'ow
Do samego podłączenia jak już napisałem wątpliwości nie ma. Karta wygląda mniej więcej tak, jak na obrazku i tak też mam podłączone do niej kable (kolory kabli są inne):

Co do sterowników, to właśnie ściągam, ale czy to są te alternatywne do SB, o których często przewijają się dyskusje? Tzn. nie mam nic przeciwko, żeby je zainstalować, ale nie bardzo mam teraz czas na bawienie się z nimi, więc wolałbym nie mieć żadnych problemów z nimi związanych.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post