Dyskusja: sony
Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.11.2005, 15:02   #14
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez bo_bo
Hodzi mi o to ze jak nagrywam 6x to dysk mi pracuje jak odkurzacz, bufor ostro skoacze. Plytki na szczescie nie pali, ale jak chcem obejrzec film na stacjonarnym DVD to juz nie jest tak pieknie. Czasem dziala, a czasem różne rzeczy sie dzieja,: obrazu nie ma, glosu,itd...
I dlatego wolalbym nagrywac wolniej, ale nie wiem czy jak to zrobic. Zmienialem juz nero na inne programy i dupa. Moze wie ktos jak to zrobic, albo jakis program aby niepozwalal nagrywac wyższą predkoscia niz 6x.
Dzienki wielkie
DMA
ASPI

płyty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ed hunter jest offline