@ M@X
Hmm... może i tak, ale ppf mniej waży. Zawsze można dodać file.diz-a. eee... ja tam wole ppf-y

(he he, mocne argumenty)
Cytat:
Napisany przez PLPynton
[...] Jesli to co zrobilem jest patchem .ppf to bedzie sie nadawac do tylko i wylacznie takiego obrazu plyty jaki wykreowalem prawda? [...]
|
Teoretycznie tak. Praktycznie nie tylko...
Najlepiej jakbyś robił to z *.gi (przynajmniej tak podaje samo Paradox).
Nigdy nie bawiłem sie tym progsem dla obrazów DVD. Tylko CD (PSX) i śmiało stwierdzam, że mimo iż patch był z *.bin to działa również na *.mds i *.ccd.
Cytat:
[...] Moglby ktos ewentualnie sprawdzic www.pysniak.com/robert/gtasa107.zip wazy ze 2MB no bo tych zmian bylo duzo. W archiwum jest readme z detalami obrazu. Z gory dzieki.
btw. jakby ktos byl zainteresowany to ten patch zmienia dosc ciekawie gre co chyba jest unikalne w wersjach PSowych.
|
Czy ten image działa
tylko z HDD jak wspomniałeś?
Cytat:
7. Interiors unlocked: The Johnson House, Ammu-Nation 1-5, Barber 1-3, Pizza Stack, Cluckin' Bell, Burger Shot, Tattoo Parlor, Binco,
Pro-Laps, Sub Urban, Zip, Victim, Didier Sachs, Ganton Gym, Cobra Marital Arts, Below the Belt Gym, The Pleasure Domes 1-2,
Madd Dogg's Crib, Vagos Gang House, Zero's RC Shop, Planning Department, Sindacco Abattoir, ***** Den, Truck Stop, Diner 1-2,
Secret Valley, World of Coq, GirlfriendRoom 1-6
|
WT?
PS: W dzisiejszych czasach best wcale nie będzie x1

(wg. mnie x4 jest optymalna).
PS2: dzieki za THXy
PS3: Gdybyś chciał przetestować wersję na Xa to chętnie przebetatestuje (z bratem - jego X). Jednak image najlepiej robić gdf-em (ewentualnie programem na nim opartym np. Craxion).