Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.12.2005, 20:14   #2
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Odtwarzacza cegły to w dobie przesadnej miniaturyzacji wszystkiego raczej już nie znajdziesz. Co do polecenia to... na początek polecam poszukać na forum, bo sporo już takich tematów się przewinęło.. Potem ewentualnie pytaj o konkretne modele, bo tak teraz to wymieniać można dużo, a i tak pewnie dostaniesz kilka linków z Allegro, które nic ci nie powiedzą.

Ja ze swojej strony tradycyjnie polecam IRivera, głównie za rewelacyjną jakość dźwięku (taki Sound Blaster Live albo Audidgy w przenośnym pudełku , ale to raczej drogie maszynki, więc nie wiem, czy za tę kwotę jakiegoś znajdziesz. Chociaż 256MB może.. w końcu to na dzisiejsze czasy żadna pojemność (co nie znaczy, że za mała, bo sam mam takiego i większy nie jest mi potrzebny).

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post