Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.12.2005, 00:16   #344
zene_k
Zarejestrowany dla jaj

Data rejestracji: 25.11.2004
zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Podchodzi facet do piaskownicy i wyciąga z niej strasznie umorusanego chłopczyka. Próbuje go oczyścić, ale to nie takie proste... odwraca się i krzyczy do kobiety stojącej na balkonie.....
- Maaatka ! Będziemy go myć ... czy robimy nowe?

Jeżeli codziennie rano wstajesz we wspaniałym nastroju, z wielką ochotą uprawiasz kosmiczny seks, na ulicy wszyscy się do ciebie uśmiechają, życie jest piękne i nie masz żadnych problemów, a praca sprawia ci wielką przyjemność- NARKOTYKOM POWIEDZ NIE!!!!

Wchodzi kaczor do knajpy i mówi:
- Barman setę!
Po wypiciu kwituje:
- Panie robie tu obok na budowie i przez dwa tygodnie będę tu przychodził na setę, więc niech pan pomyśli o jakimś rabaciku.
Barman zdziwiony dzwoni do cyrku i mówi, że do jego baru przychodzi kaczor i mówi ludzkim głosem, a na dodatek pije. Dyrektor zwietrzył interes i na drugi dzień czekał już w barze. Wchodzi kaczor, siada przy barze i zamawia. Na to wtrąca się dyrektor:
- Pierwszy raz widzę kaczora o takich zdolnościach, może chciałby pan u nas pracować w cyrku?
Kaczor:
- O ile sobie przypominam, to cyrk jest z drewna i materiału...
- Tak, zgadza się!
- To na ch*** wam murarz!!!!

Na policję dzwoni facet:
- Mój sąsiad przechowuje narkotyki w szopie na drewno!
Wieczorem ten sam facet dzwoni do sąsiada:
- Była u ciebie policja?
- Była.
- Porąbali ci drewno?
- Porąbali.
- No dobra, to jutro ty do nich dzwonisz i na mnie donosisz. Mam ogrodek do przekopania.