@JanicQ
Niestey na Twoje podstawowe pytajnie odpowiedzi nie udziele. Nie mam pojecia czemu nie wychodza Ci pliki *.ifo... co dziwne, to fakt, ze przy jednym filmie sie udalo, a przy kolejnym juz nie. Moge powiedziec jedynie, ze Twoje obawy odnosnie przerwania fazy encodingu sa bledne. Po to wlasnie zostala zaimplementowana ta 3-fazowa procedura, zeby mozna bylo faze druga przerwac, a nastepnie w stosownym momencie (o pasujacej Ci porze dnia) wznowic. Gdybys wybral "One Click Mode" musialbys czekac az caly dluuugi proces dojdzie do konca, a przerwanie laczyloby sie z koniecznoscia wykonywania zadania od poczatku. tak wiec, kwestia przerwania powinna byc wykluczona.
Jesli chodzi o obraz do wypalenia, to o ile sie nie myle, wersja Freeware DVD-RB tej opcji jest pozbawiona... tak czy inaczej, co za problem nagrac pliki w folderach VIDEO_TS i ewentualne AUDIO_TS?? Powiem szczerze ze jeszcze nigdy nie wykonalem kompresji DVD, zeby plikiem wyjsciowym byl obraz *.iso, tak wiec jest to wg mnie opcja calkiem zbedna

Wiecej nie powiem, bo tak jak wczesniej wspomnialem, Twojego glownego problemu nie jestem w stanie rozwiazac.
Pozdrawiam!