Dyskusja: Tunery telewizyjne
Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.09.2002, 19:46   #2
AS_Wywiadu
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 10.05.2002
AS_Wywiadu w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Wink ello

Siemanko. Wiesz, powiem ci szczerze, miałem po kolei: Equnix TV/FM - wg. Chip zajęła 1 miejsce kiedyś, hehehe, tylko za co? Zamówiłem taką a tu porażka, 2 kanały max odbiór nawet na innym sofcie, serwis sprawdzał inne egzemplarze i to samo, Wymieniłem na Avermedia TV Phone98, eh niby ujdzie ale brak jakiegokolwiek normalnego wsparcia z www avera - konflikty sprzętowe tej karty. Póżniej miałem Zoltrixa ale nie mój tylko kumpla, od biedy ujdzie brak pilota hehe. Chwile miałem jakiegoś Pixel viev od qmpla ale też nie zaciekawa. Póżniej WinFastTV2000, ale podkreślam to był ten wcześniejszy model, dosłownie identyczny z Pixel Viev, nawet w sterownikach w plikach pisało pixel jak ktoś to rozpracował, Leadtek widać dużo się nie napracował. Ale karta jakościowo - obraz miód, ale do zgrywania beeeeee. Teraz mam Leadteka WinFastTV2000XP i wreszcie mam karte TV można rzec super!!! Jak ją kupiłem a wyszła nie tak dawno przecież to już chyba sterowniki i oprogramowanie ze 10 raz są nowe i co chwila robią następne to coś poprawiają i dodają. Instalujesz kodeki i zgrywasz do Divx (zgrywam w rozdzielczości 640x480 do Mpeg2 teledyski na duron800@933, ram256,tnt2m64 i jest cool)Super zgrywa do Mpeg, z radia do wszelakich kodeków np. mp3 itd, jakość super, a i dodam, że rozdzielczość ekranu wybierasz taką jaką masz aktualnie ustawioną na monitorze a nie jak wcześniejsze karty np. Aver Full Screen to 640x480. Polecam tą winfasta bo jest spoks, a powiem ci, że każde niemal karty TV są czułe na jakość sygnału więc ja mam jeszcze taki wzmacniacz 15db sygnału Badmora przy niej bo inaczej mam z kablówki na kilku kanałach mały śnieg - ale to na każdej karcie co miałem musiałem podpinać wzmacniacz ten. Ogólem - sterowniki - wsparcie techniczne - jakość - kompatybilność - no nie wiem co tam jeszcze = WINFAST TV 2000XP THE BEST!!!!! Alle się rozpisałem, hehe, pozdrawiam i mam nadzieje, że się nie zawiedziesz na winfascie, jakby co wal na maila do mnie

PS. na www herculesa jest info że zamierza wydać karte TV hmmm też firma cool przecież
AS_Wywiadu jest offline   Odpowiedz cytując ten post