Dyskusja: Czytaj I Myśl
Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.12.2005, 05:14   #9
DonKing
Boxing

Data rejestracji: 01.08.2004
DonKing w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
To właśnie TY,Burt,odpowiedz - czemu miał służyć Twój pierwszy,"górnolotny",post(a raczej cytat ustawy) Najpierw błysnąłeś znajomością prawa (a raczej funkcji "wytnij i wklej"),że "piractwo" to "fe" i "tfu,tfu" z "piratami",żeby w chwilę pózniej,w następnym poście, podsumować,cyt:"Wszyscy doskonale wiedzą o jakich kopiach jest mowa i większość wie jak zapytac." I tu masz rację-wszyscy wiedzą.Ale ja się pytam do czego ma służyć Twój post ?(cytat ustawy) Bo jeśli nawet ktoś niefortunnie zadał niewygodne pytanie(w tym ja,przyznaję)to pozostawało ono bez odpowiedzi i finał.Twoje,zacytowane przeze mnie zdanie, jest natomiast pełną,jasną i konkretną odpowiedzią czym zajmuje się to forum...
Chciałeś błysnąć,wybuchnąć i zostać zauważonym jako ten Wybraniec stojący na straży Prawa Autorskiego.Stojący ponad Administratorem i Moderatorami forum - udało Ci się...,bo Twoje podsumowanie jest dość trafne..."Wszyscy doskonale wiedzą..." - ...a jak ktoś nie wiedział,to już- dzięki Burt'owi- wie...
Z całym szacunkiem,ale do nauki czytania i myślenia (oraz formułowania pytań) to Ty się raczej nie nadajesz...Na przyszłość skonsultuj swoje działania antypirackie z kimś kto ma o tym pojęcie lub po prostu z kimś dorosłym...
DonKing jest offline