Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.12.2005, 10:32   #21
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez kar8lina
Za waszą radą kupiłam inną płytkę i jakże byłam uradowana gdy wyskoczyło okienko że zapis został zakończony powodzeniem! Niestety nie na długo bo potem nie mogłam w ogóle tej płyty odtworzyć Jakieś sugestie? Serdecznie wszystkim dziękuje za dotychczasową pomoc
Po pierwsze czy jestes pewna ze twoj czytnik potrafi odczytywac takie plyty?
Po drugie co to za plyta (producent) i z jaka predkoscia wypalilas?

A w ogole nie wydaje ci sie ze sama za malo podajesz danych, a my musimy za duzo pytac o rzeczy podstawowe albo zgadywac? Jasnowidzow to tu nie ma.