Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.12.2005, 10:39   #22
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez grzeniu
Po pierwsze czy jestes pewna ze twoj czytnik potrafi odczytywac takie plyty?
Po drugie co to za plyta (producent) i z jaka predkoscia wypalilas?

A w ogole nie wydaje ci sie ze sama za malo podajesz danych, a my musimy za duzo pytac o rzeczy podstawowe albo zgadywac? Jasnowidzow to tu nie ma.
przeca to LiteOn 52327S, takiego mam i wszystko potrafi

http://www.cdrinfo.pl/software/stron...eid=2178234833 dla niewiernych

a płyta inna, że się nagrała a nie daje odczytać to mnie wcale nie dziwi, jak nie wiem co to za płyta
ed hunter jest offline