Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.09.2002, 20:03   #42
MarioNet
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 07.05.2002
MarioNet zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Re: Re: Re: Re: Do użytkowników INTELA !!

Cytat:
Plemnik napisa***322;(a)

No brawo.... nawet bym ci uwierzyl w to ze p4 sie nie grzeje gdyby nie fakt ze koles ma kompa opartego wlasnie o ten procek - i co? Moze i faktycznie grzeje sie mniej ale jakos nie zauwazylem roznicy. Ani u niego ani u mnie ocieplenie nie siega dalej jak do radiatorka i tyle. A kogo obchodzi czy procek w czasie pracy ma 40 stopni czy 50? zawsze zanim zagrasz zdejmujesz wentylator z procesora i pocieszasz sie ze jednak AMD jest cieplejszy? :-D :-D No jest to jakies pocieszenie jak AMD z zegarkiem 1.66 Mhz rozwala tego Twojego potwora 2Mhz jak chce buhehehehehe...
No plemnik jak zawsz masz racje!!! Pozatym nie mów co ma kolega - sam dobrze wiesz że to żadna opinotwórczość. Ja mam kolege, który ma syrenke i zawsze mówi że to najlepszy samochód, no bo co ma powiedzieć?

BTW: I nie wściekaj sie od razu na mnie że mam P4. Mam i tyle i wzbraniam sie od opini że AMD jest do d.... WCALE NIE. Cieszę się że jest konkurencja bo ceny idą w DÓŁ

PS. Mój P4 jest chłodzony ogniwkiem Peltiera (moc 65W) i procek ma temp. w stanie spoczynku 19C a obciążony dochodzi do 45C. Jak na pewno się orientujesz im wyższa temp. danego układu, tym krótsza jego żywotnosc - ale to i tak nie ma znaczenia przy tym postępie techniki jaki mamy.

PS. PANOWIE PAX, PAX, PAX 8)

Ostatnio zmieniany przez MarioNet : 25.09.2002 o godz. 20:06
MarioNet jest offline   Odpowiedz cytując ten post