Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.12.2005, 18:23   #8
Mich@ł
Ismail Delivered

Data rejestracji: 29.08.2003
Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez Smartek
kup xboksa to sie odrazu pobawisz..
tam czcionke mozesz zrobic nawet na caly ekran OTV
pozdro
Muszę się doczepić, ale nic nie wniosłeś do tematu.. Ostatnio w każdym temacie o odtwarzaczu DVD wchodzisz z XBOX-em. Jeśli ktoś pytałby o XBOX-a, to ok. Ale jak się pyta o konkretny odtwarzacz DVD, to takie uwagi są "trochę" nie na miejscu.

Ostatnio miałem styczność z Emperorem 2 i powiem, że jest całkiem niezły. Filmy DVD/DivX odtwarza płynnie. Powiększanie czcionki (według mnie) odbywało się na zasadzie pogrubiania jej. Ale ogólnie odtwarzacz fajny

Sam jednak przymierzam się do kupna jakiegoś obsługującego QPEL i GMC. Jednak mam pewne wątpliwości jeśli chodzi o jakość dźwięku. Czy jak kupię odtwarzacz Prince 2 + głośniki 5.1 np TE , to czy uzyskam dźwięk Surround, czy będę potrzebował dodatkowego wzmacniacza/amplitunera (niepotrzebne skreślić )... Nie chcę wydać zbyt dużo kasy na sprzęt, a chciałbym uzyskać możliwie jak najlepszy efekt w cenie max 450zł (za całość )
Mich@ł jest offline   Odpowiedz cytując ten post