Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.12.2005, 21:39   #25
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
zeszliście na słuchawki a ja mam problem - moja za chwilę 15-letnia córka stwierdziła delikatnie, że playerki mp3 są fajnę i co ja o tym myślę a nastąpiło to po pytaniach co tam ze świętami
no więc tak - myślę, że 256MB musi być, muzyka to Usher i inne takie hiphopolo.
trwałość to najważniejsza sprawa - zero up.......jących się kabelków.
dźwięk - podbity ^_^ - jaka muzyka taki dźwięk :\

ma ktoś pomysł co kupić aby się nie wykrzaczyć finansowo a córka była zadowolona?
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post