Dyskusja: literatura
Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.12.2005, 00:48   #12
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez yahol
Masz jakas obsesje
Kto sie kloci?
To normalna kulturalna wymiana pogladow.
Miedzy zwolennikami literek a piktogramow (dla niekumatych - piktogram, inaczej obrazek, na ogol pomagajacy zrozumiec intencje rysujacego. Np. jezeli na piktogramie jest rysunek postaci schodzacej po schodach,(np. w metrze) nalezy schodzic nie wchodzic )
Piktogram umozliwia rownierz zrozumienie, bez udzialu mozgu, nie trzeba sie wiec meczyc nadmiernym wysilkiem i zatrudniac wyobrazni wszystko jest podane na talerzu
Po prostu - nie trzeba myslec Myslenie meczy
Jeśli się mylę, to dobrze. Po prostu nie chce mi się dzisiaj wczytywać w cały temat, a jak go przeglądałem, to akurat rzuciły mi się w oczy fragmenty, które wskazywały jednak jeśli nie na kłótnię, to przynajmniej jej solidny zaczątek Ale jeśli się pomyliłem, to tym lepiej

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post